Kivételes lízingajánlatok a Sajó Autó készletéről

Új autók vállalkozása számára most fix 0,5%-os ügyleti kamattal!*

Cserélje le cégautóját vagy bővítse vállalkozása flottáját most kedvező feltételekkel!

Válasszon a Sajó Autó kedvezményes készletéről!

OPEL MODELLEK

PEUGEOT MODELLEK

CITROËN MODELLEK

*Kattintson arra a logóra, amely márka ajánlatai leginkább érdeklik!

Kérdése merült fel? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

OPEL MODELLEK

OPEL CORSA

A jövőre kész német városi autó, amely a mindennapi vezetési élményt izgalmas nagyautós technológiákkal ötvözi. Merész formaterve azonnal magával ragad, prémium komfortot nyújtó belső tere pedig kiváló csatlakoztathatóságot kínál – a vezeték nélküli telefontöltéstől az élő navigációs rendszerekig.

OPEL ASTRA

Stílusos, dinamikus és innovatív – ez az Opel Astra. Kategóriaelső innovációk, mint az IntelliLux LED® Mátrix fényszóró, élvonalbeli infotainment rendszerek és vérbeli német mérnöki teljesítmény. Az Astra fokozott hatékonysága mellett CO2 kibocsátása akár 21%-kal alacsonyabb elődjéhez képest!

OPEL CROSSLAND

Kívül-belül progresszív és látványos SUV a kategória egyik legnagyobb rakterével (410-1255 l). Élvonalbeli biztonsági funkciói, mint az IntelliGrip kipörgésgátló, a sávelhagyás-jelző, a szemmagasságú kijelző vagy a 180 fokos tolatókamera a legjobb okosautó-szolgáltatásokkal egészülnek ki.

OPEL COMBO CARGO

Ideális üzleti partner, legyen szó akár emberek, akár rakomány szállításáról. Optimalizálható térelrendezése, 3,8-4,4 m3 közötti raktere, 1000 kg-os maximális terhelhetősége kategóriája élvonalába emelik az Opel Combo Cargót.

OPEL VIVARO CARGO

Válasszon a Vivaro Cargo négyféle karosszériatípusa közül, és lendítse fel vállalkozását! Zárt furgon, személyszállító, kombi vagy padlólemezes alvázas kisteherautó: Önnek melyikre van szüksége?

Ha további Opel modelljeinkre is kíváncsi, kattintson!

PEUGEOT MODELLEK

PEUGEOT 208

Sportos karosszéria, hosszú motorháztető és érzékien ívelt formák – a Peugeot 208 ívelt vonalai bárkit elbűvölnek. Belül a holnap technológiáját rejti: a forradalmi Peugeot 3D i-Cockpit vezetőhely a gyors és intuitív vezetés élményét nyújtja.

PEUGEOT 2008

A morden megjelenésű 2008 SUV számos előnyt nyújt. Ilyen a kényelmes és tágas utastér, az okos Peugeot i-Cockpit vezetőhely és a biztonságot növelő vezetéstámogató technológiák, mint a holttér figyelő vagy az automata vészfékező rendszer.

PEUGOET 3008

Ez a csúcskategóriás modell egy merész, modern korszak előfutára. Új formabontó orr-része karakteres személyiséget kölcsönöz neki, továbbfejlesztett csúcskategóriás PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhelye és az innovatív fedélzeti technológiák pedig mind az Ön kényelmét és biztonságát szolgálják.

PEUGEOT 5008

7 személyes, impozáns SUV tele élménnyel! Elegáns, kiforrott és modern stílusa csúcskategóriás belsőt rejt; innovatív és ergonomikus PEUGEOT i-Cockpit® vezetőhellyel, mely egy új 10” HD érintőképernyővel és egy új 12,3” magasra helyezett digitális műszeregységgel van felszerelve.

PEUGEOT PARTNER

A Peugeot Partner kényelmet és biztonságot nyújt azoknak, akik sokat vannak úton; a szériában újdonságként elérhető Surround Rear Vision kamerarendszer jóvoltából jóval kevesebb a holttér. Nem is beszélve a parkolást megkönnyítő elektromos rögzítőfékről, a 8” kapacitív érintőképernyőről vagy az adaptív tempomatról.

PEUGEOT EXPERT

Mindennapos igénybevételre tervezett, kompakt, de erős kiállású haszongépjármű. A Peugeot Expert háromféle hosszúságban és három kivitelben: zárt furgon, duplakabinos verzió és padlólemezes alvázkabin számos felépítményezési lehetőséggel.

Ha további Peugeot modelljeinkre is kíváncsi, kattintson!

CITROËN MODELLEK

CITROËN C3

Különleges karakterű kisautó, mely elérhető 97-féle külső stílusváltozattal, így Ön biztosan megtalálja az egyedi stílusához passzoló modellt. 12 vezetést segítő rendszerrel, opcionális Advanced Comfort ülésekkel, tele extra tárolóhellyel, köztük egy 6,25 literes kesztyűtartóval.

CITROËN C4

Megújult Citroën design, kivételes fedélzeti kényelem és szabadon választható erőforrás: az új C4 tisztán elektromos, benzin- és dízelmotorral is kapható. Egyszerre jellemző rá a kompakt ötajtósok eleganciája és letisztultsága, valamit a SUV-ok robusztus kiállása és határozott karaktere.

CITROËN C3 AIRCROSS

Az új Citroën C3 Aircross SUV teljes egészében megújult orr-része a korábbi modellváltozathoz képest még karakteresebb és még erőteljesebb.  Az új szabadidő-autót Advanced Comfort típusú ülésekkel és új 9″ érintőképernyővel szerelték fel, kiegészítve 5 konnektivitást biztosító technológiával és 12 vezetéstámogató rendszerrel.

CITROËN C5 AIRCROSS

Az új C5 Aircross SUV nagyméretű kerekeivel, izmos és védelmező formatervével, valamint megemelt hasmagasságával 100 százalékig követi a mai SUV-k testfelépítését. A szegmens legkényelmesebb modelljeként jelenik meg a márka két exkluzív újításának, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztésnek és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően.

CITROËN BERLINGO

A Citroën Berlingo furgon az Ön ideális partnere lesz a mindennapokban, hiszen a többféle raktér- és fülkeméretnek, valamint a választható belső kialakításoknak köszönhetően a legkülönbözőbb szállítási feladatokhoz is kínál megoldást.

CITROËN JUMPY

A Citroën Jumpy a legújabb generációs moduláris padlólemezre épült, mely megerősített szerkezettel és speciális első és hátsó futóművekkel rendelkezik. Hasznos terhelhetősége az 1400 kg-ot is elérheti, akár 6,60 m3-es rakodókapacitással, és akár 2,5 tonnás utánfutót is vontathat vele.

Ha további Citroën modelljeinkre is kíváncsi, kattintson!

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.
*Az ügyleti kamatú ajánlat a Merkantil Bank finanszírozása, a konstrukció nyílt és zártvégű pénzügyi lízing. Az ajánlatot igénybeveheti minden olyan KKV, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, kkt, bt, kft vagy rt formában működik. A szerződéskötés díjhoz kötött: a finanszírozott összeg 1,5%-a. Az akció 2021.10.31-ig vagy a készlet erejéig érvényes!
A WLTP mérési ciklus szerint az Opel Corsa kombinált fogyasztása: 5,3-6,2 l/100 km, kombinált CO2 kibocsátása: 120-140 g/km, az Opel Astra kombinált fogyasztása 4,3-5,2 l/100 km, kombinált CO2 kibocsátása: 112-138 g/km, az Opel Crossland kombinált fogyasztása: 4,5-6,4 l/100 km, kombinált CO2-kibocsátása: 118-143 g/km, az Opel Combo Cargo kombinált fogyasztása: 3,9-4,6 l/100km, kombinált CO2-kibocsátása: 101-123 g/km, az Opel Vivaro Cargo modellek kombinált fogyasztása: 6,1-8,0 l/100km, kombinált CO2-kibocsátása: 159-211 g/km változattól és forgalmi viszonyoktól függően.
Peugeot 208  WLTP üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban: 4,2–5,9 l/100 km, CO2-kibocsátása: 109–134 g/km, a Peugeot 2008 WLTP üzemanyag-fogyasztás vegyes ciklusban: 4,5–6,2 l/100 km CO2-kibocsátása 118–141 g/km, az új Peugeot 3008 WLTP szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 3,9–5,4 l/100 km, CO2-kibocsátása 103–124 g/km, az új Peugeot 5008 WLTP szabvány szerinti vegyes átlagfogyasztása 5,1-7,1 l/100 km, CO2-kibocsátása 133–160 g/km.
A Citroën C3 WLTP szerinti vegyes fogyasztása: 3,2–4,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 86–107 g/km, az új Citroën C4 vegyes fogyasztása: 4,6–6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 120–133 g/km, a Citroën C3 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 4,6–6,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 121–140 g/km, a Citroën C5 Aircross SUV vegyes fogyasztása: 1,4–6,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 31–147 g/km, a Citroën Berlingo furgon vegyes fogyasztása 5,08 l/100 km, CO2-kibocsátása: 133 g/km.
A tájékozatás nem teljes körű, részletekért forduljon kereskedésünhöz!