Kiterjesztett garancia

Ne aggódjon a váratlan költségek miatt, kössön Kiterjesztett garanciát nálunk!

A MINDENNAPOK BIZTONSÁGA A SAJÓ AUTÓVAL

Igyekszik a karbantartási költségeket jól megtervezni és szeretné ha a jármű értéke a lehető legmagasabb lenne, amikor értékesíteni szeretné azt?  A még nagyobb nyugalom érdekében hosszabbítsa meg autója garanciáját. Autózzon teljes nyugalomban, kösse meg szerviszolgáltatási szerződéseink egyikét.

CITROËN

Garancia kiterjesztés birtokában Ön jogosult a gyártási eredet miatt meghibásodott autó helyszíni javítására és elszállítására a hét minden napján, a nap 24 órájában, mindezt több, mint 40 országban. Ugyanígy jogosult a gyártási eredet következtében meghibásodott mechanikai vagy elektromos alkatrész cseréjére az autó szerződéses jótállási idejének lejárta után, de a szolgáltatási szerződés érvényességi idején belül.

PEUGEOT

A nyugalom többet jelent, mint biztonságot: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből saját igényei szerint | A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és időtartamot is : 24 – 96 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intervallumok közül választhat.

OPEL

A gyári Opel FlexCare garanciája mellé további +2 év műszaki biztosítást kínálunk, mellyel fedezheti a  váratlan javítási költségeket. Így további 2 évig biztonságban tudhatja autója kifogástalan műszaki állapotát. Az esetleges  javítások kizárólag gyári Opel technológiákat alkalmazó márkaszervizekben, eredeti gyári Opel alkatrészek felhasználásával történnek.